Formålet 

Formålet med Abelix Look-a-likes er, at gøre brug af de skjulte talenter der gemmer sig rundt omkring i danmark, hvorfor ikke promovere sig som den man er og ligner, få nogle sjove og uforglemmelige timer med i bagagen. 

Look-a-likes kan og vil bruges til mange forskellige formål; reklamefilm, firmafester, receptioner, kataloger, reklamebureauer, modeshows, fashion events, happenings etc. ja vælg selv. 

Alle personerne i vores galleri har selv henvendt sig, og er 100 % indforstået med de opgaver de skal ud på.

Gennem pressemeddelser og massiv markedsføring sørger vi for at der altid er efterspørgsel efter Look-a-likes.

For at du kan blive optaget i databasen, skal du sende os et vellignende billede af dig selv, så vi kan se hvem du ligner, vi sætte dig derefter ind på hjemmesiden. Databasen bliver opdateret hver gang vi får nye modeller. Hvis du ikke ønsker at stå tilrådighed i databasen længere, skal du blot meddele os dette, så bliver du øjeblikkeligt slettet.

Abelix betaler transport frem og tilbage fra jobbet. Det er vigtigt at du overholder de mødetider som kunden ønsker og agere på en pæn og naturlig måde. Du kan ikke selv få udbetalt honorar direkte fra jobbet, men bliver lønnet af Abelix når jobbet er færdigt, det kan enten ske pr. check, eller honoraret indsættes på din konto.

Look-a-likes kan kun bruges til anstændige formål og på ingen måde til underlødige forretninger.