Historie

Abelix startede den 1. juni 2001 og er idag en moderne virksomhed, der har kontakt til alle førende reklamebureauer og reklamefotografer i Danmark. 

Abelix blev i sin tid startet af Jesper Abel, som idag også er en af hovedpersonerne og idé-mændende bag firmaet. Navnet Abelix, er en udløber af efternavnet Abel.

Virksomheden kommunikerer udelukkende via mail, homepage og telefoni, en sjælden gang vil der være fysisk kontakt, møder "face to face", på den måde kan vi komme i kontakt med mange mennesker hurtigt og meget præcist, via vores store kontaktflade samt ikke mindst gennem vores kundedatabase. 

Vi har lige fra begyndeslen set det som vores mål, at arbejdet med spændende menneskelige egenskaber og efter internettets komme er det blevet lettere, at kommunikere via dette medie. Konceptet vi har valgt gør det muligt for alle og enhver, at benytte sig af denne Look-a-like hjemmeside udøvende som modtagende.

Bag dette koncept ligger der en masse koordinering, Look-a-likes og kunder imellem, det er noget vi tager os af så du får den bedste oplevelse ved at benytte dig af Abelix Look-a-like.

Abelix ønsker dig god fornøjelse.


Artikel om www.look-a-like.dk
 på dagbladet BT's online avis


Ole Steffensen og Michael Meyerheim
afprøver vores hjemmeside i
 "Go' morgen Danmark"


Michael Meyerheim peger her på
vores egen Amin Jensen, og
synes han ligner ret godt!