Er der en slående lighed mellem dig og en af de kendte, ikke nødvendigvis en dansker, men hvilken som helst anden kendt person, ja hvorfor så ikke få lidt sjov ud af det. Ved at tilmelde dig Look-a-like galleriet gratis hos Abelix, formidler vi kontakten til dem der er interesseret i en Look-a-like, netop til deres specielle formål.  

De fleste mennesker har en drøm om at blive kendt eller berømt bare i 15 minutter af deres liv. Hvem har ikke stået foran spejlet, gestikuleret og ladet som om.....! Hvis jeg nu tog overskægget af (det vokser jo ud igen), redte skilningen til den anden side, kiggede lidt på sned, eller lagde make-up´en lidt anderledes, bare i dag. >> Hvem er det nu jeg ligner? <<.  

Her på hjemmesiden har du nu mulighed for at gøre drømme til virkelighed. Her får du chancen for at optræde som ”kendt” i forskellige situationer. For dig er der ikke forbundet nogle omkostninger med at stå i vores galleri, tværtimod, du vil blive aflønnet på time basis for din optræden.  

Se mere om vores historie
Ole Steffensen og Michael Meyerheim studerer
www. look-a-like.dk i "Go morgen Danmark"

Abelix har en speciel database hvori Look-a-likes bliver optaget. På den måde kan vi holde styr på vores ”kendte” og hele tiden sørge for, at databasen og kunderne er opdateret med de sidste nye tilgængelige Look-a-likes.

For at du kan blive optaget i databasen, skal du sende os et vellignende billede af dig selv, så vi kan se hvem du ligner. Vi sætter derefter dit billede ind på hjemmesiden, men dit navn og dine personlige oplysninger er kun kendt af Abelix. Databasen bliver opdateret hver gang vi får nye modeller. Hvis du ikke ønsker at stå til rådighed i databasen længere, skal du blot meddele os dette, så bliver du øjeblikkeligt slettet.

Klik dig en tur rundt på vores hjemmeside og få stillet din nysgerrighed, eller kontakt os via vores e-mail info@abelix.dk og stil dine kritiske spørgsmål, så besvarer vi dem efter bedste evne.

Vil du videre med livet og have nogle sjove oplevelser, så tilmeld dig Abelix Look-a-like. 

 

Webdesign abelix/bradsted Webdesign © 2002 - 2005
optimeret til minimum 16 bits farver/800x600 skærm - redigeret 29-12-04